282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Yüksel: “15 Temmuz hainlere karşı zafer günüdür”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüksel: “15 Temmuz hainlere karşı zafer günüdür”
Abone ol
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yüksel, 6 yıl önce Fetullahçı Terör Örgütünce (FETÖ) yapılan darbe girişiminin, milletimizin topyekûn karşı duruşu ve mücadelesiyle engellendiğini ve örgütün karanlık emellerine ulaşamadığını ifade ederek, mesajında şu sözlere yer verdi: “15 Temmuz, Milli Birlik ve Beraberlik ruhu ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, ülkemizin hainlere karşı durduğu zafer günüdür. Ülkemizde kaos ve kargaşa ortamı yaratmak isteyen, aziz milletimizin bağımsızlığına, demokrasisine ve şerefine göz dikenler, milletimizin birlik ve beraberlik gücü karşısında 6 yıl önce bugün bir kez daha kaybetmişlerdir.”
Türkiye’nin birçok darbe girişimi yaşadığını anımsatan Yüksel, “Milletimiz köklü tarihi boyunca, rükû haricinde hiçbir güce boyun eğmedi, eğmeyecek; secde haricinde diz çökmedi, çökmeyecektir! Kanını döktü, canını verdi Şanlı Ay Yıldızlı, Al Bayrağını yere düşürmedi, düşürmeyecektir! Tarih boyunca pek çok badireyi bertaraf etmeyi başaran bir ecdadın evlatları olarak bizlere düşen, birbirimize daha çok kenetlenmek, şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine sahip çıkarak ülkemizi daha güçlü yarınlara taşımak için hep birlikte çok daha fazla çalışmaktır,” diye konuştu. 


“15 TEMMUZ’U UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ!”


Başkan Yüksel; “Şehitlerimizin aziz hatırasına ve kanlarıyla müşerref kıldıkları bu topraklara canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız! Yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle, dünyaya örnek bir demokrasi ve milli irade dersi veren Milletimizin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun. Rabbim, Şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin, geride kalan acılı ailelerinin sabırlarını arttırsın,” ifadeleri ile açıklamasını noktaladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trakya’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde şehit kabirleri ziyaret edildiÖnceki Haber

Trakya’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli B...

KIZILAY BAYRAMDAN SONRA DA AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADI !Sonraki Haber

KIZILAY BAYRAMDAN SONRA DA AİLELERİ YALN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar