282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.3496
EURO34.8529
ALTIN2404.0

Ergene Velimeşespor Farklı Kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor Farklı Kazandı
Abone ol
TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligin 10. Haftasında karşılaşmış olduğu Birevim Elazığspor’u 5-1’lik skorla farklı mağlup etti.

Tekirdağ’ı Ergene’yi 2.ligde en iyi şekilde temsil eden Ergene Velimeşespor TFF 2.Lig Kırmızı Grup 10. Hafta müsabakasında Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda Birevim Elazığspor’u konuk etti. Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Ergene Velimeşespor 90 dakika boyunca rakibine karşı büyük üstünlük kurarak sahadan 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Farklı kazanılan Birevim Elazığspor müsabakası sonrası 3 puan alan Ergene Velimeşlespor’da moraller üst seviyelere çıktı.

Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kale önünde tehlikeli ataklar geliştiren Ergene Velimeşespor 15. Dakikada penaltı kazandı. Topun başına 4 gol ile takımın en golcü ismi İbrahim Fatih Dilek geçti. Dilek kullandığı penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole hızlı bir şekilde yanıt veren konuk ekip 22. Dakikada eşitliği sağladı. Üstü üste geliştirdiği ataklar ile ikinci golü bulmak isteyen Ergene Velimeşespor’da 31. Dakikada Sinan Uzun ceza sahası dışından sağ ayağı ile kaleye nişanladığı topu ağlar ile buluşturarak takımına ikinci golü kazandırdı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve devre Ergene Velimeşespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da istekli başlayan Ergene Velimeşespor rakip savunmaya zor anlar yaşattı. Sahanın mutlak hakimi olan Ergene Velimeşespor’u rahatlatan gol 58. Dakikada Savaş Taga’dan geldi. 3-1 öne geçen Ergene Velimeşespor ataklarına hız kesmeden devam etti ve 70. Dakikada Sergen Yakupçebioğlu ile 79. Dakikada Birol Yılmazer’in attığı goller ile sahadan 5-1’lik farklı galibiyet ile ayrıldı.

Müsabakanın başından sonuna kadar oyuna hakim olan Ergene Velimeşespor takımı taraftarlarına bol gollü bir maç izletti. Oynanan oyundan büyük keyif alan Ergene Velimeşespor taraftarları maç bitiminde takımı tribüne çağırarak galibiyeti futbolcular ile birlikte kutladı. Haftayı 3 puan ile kapatan Ergene Velimeşespor bu galibiyet ile puanını 11’e çıkartırken ligde de 13. Sıradan 11. Sıraya yükseldi.

Maçı protokol tribününden takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de kazanılan galibiyet sonrası oyuncuları ve teknik kadroyu tebrik etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYE BAŞKANI HİKMET ATA’NIN KIZILAY HAFTASI MESAJIÖnceki Haber

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYE BAŞKANI HİKMET...

Ergene'de Haftanın Spor PanoramasıSonraki Haber

Ergene'de Haftanın Spor Panoraması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar