282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.3717
EURO34.7057
ALTIN2384.3

ÇORLU STK'LAR PLATFORMU CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK AÇIKLAMASINDA BULUNDU.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Etiyopya’da ismini hiç duymadığımız Sidemo Bölgesinde Şeyh Muhammet bir gece vakti el açmış Rabbine yalvarıyor:’Allahım sen Türklere ve Türkiye’ye yardım et.’ diyeHindistanlı alim Selman el-Hüseyni de Hindistan’dan aynı duaya katılıyor. İdlib’e giren Mehmetçiğimizi gözyaşları ile iki eli semada karşılayan anneler ‘Fatih’in torunlarını bize gönderen rabbim sana şükürler olsun’ diyerek sevinç gözyaşlarına boğuluyorlar.

Filistinde siyonist köpeklerce parça parça edilmeye çalışan  yiğit filistinlinin, Türk Bayrağı ile  israilli katillerin üzerine atılmasının altında yatan manevi gücün kaynağını bilen var mı?

Bugün Suriye’de,Irak’ta,Somali’de,Kosova’da ve daha ismini ve yerini bilmediğimiz nice coğrafyada Türkiye için Türkler için nice dua,semaya mirac olmakta.

Çünkü Türkiye sadece bir ülke değil,Türkiye sadece Türklerin değil.

Türkiye demek;mazluma umut,ezilene şevkat ,yersize yurt ,açlığa aş demek.

Türkiye demek;yiğitce,dürüstçe ve mertçe ‘DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR.’ Diyebilmektir..

Tüm bu düşüncelerle millet olarak 24 Haziranda ki TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYENİN doğuşunun arifesini yaşıyoruz.

Dün en gelişmiş silahlarıyla,dokuz milletten ordularıyla kapımıza dayanıp ecdadın sarsılmaz iradesiyle karşılaştıklarında kabusun adına ÇANAKKALE dediler.Bugün de en güçlü silahları olan dövizle,ekonomiyle ve dokuz milletten teröristlerden oluşan ordularıyla yine kapımıza dayandılar.  ÇORLU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI olarak bizler de aynı sarsılmaz iradeyle diyoruz ki Türkiye SON KALE..

ÇORLU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI olarak bu tarihi süreçte İstikrar ve Mazlumlar için DEVAM diyor ve CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLİYORUZ.

Çünkü:

-GÜÇLÜ VE TAM BAĞIMSIZ bir TÜRKİYE’NİN;Bu ülkenin hamuruna ALTI Oklavasıyla şekil verip,bilgeliğini ve görüşünü milli olmayanlara hizmetkar kılıp, milletinin bekasına hendek kazanlara yoldaş olanlarla değil,USTA’lıkla DEVLET’ine sahip çıkarak,  BÜYÜK BİRLİK çatısı altında  halkıyla KARDEŞ olanlarla mümkün olacağına inanıyoruz.

- İnsan Haklarına ve inançlara olan saygının seçilmek uğruna hergün Cuma namazına gidenlerle değil,beş vakit ve yedi iklimde dualarda semaya yükselenlerle mümkün olacağına inanıyoruz.

-Ekonomik kalkınmanın ve müreffeh bir Türkiyenin; mevcut projeleri durdurarak ve sonladırarak değil yeni projelerle ülkenin çağdaşlığına ve atılımına yeni kazanımlar eklemekle mümkün olacağına inanıyoruz.

- Bu necip milletin 40 yıldır başına bela edilmiş terör belasından kurtulmasının tek yolunun milli ve yerli savunma sanayisindeki atılımların DEVAM etmesiyle mümkün olacağına inanıyoruz.

-Bizler GÜÇLÜ bir ORDU’nun Apolet söken iradeyle değil,Silahlı Kuvvetlerine çağın ötesinde imkan ve kaynaklar sağlayarak  o apoletleri düşmanlarına yediren bir iradeyle mümkün olacağına inanıyoruz.

- Bu kadim medeniyetin benzinle ve mazotla değil,KARDEŞLİKLE ve DOTLUK’la yüceleceğine inanıyoruz.

-Batı Uygarlığı ve Batı demokrasisi kılıfı içinde içimize sokulan PKK,DEAŞ,FETÖ gibi maneviyatımıza ve kardeşliğimize saldıran Truva Atlarıyla etkin mücadelenin Cumhur İttifakı ile mümkün olacağına inanıyoruz.

-Sanayi,Tarım ve Turizm alanlarında ülkemizin dünyada söz sahibi olabilmesinin tek yolunun sağlam ve istikrarlı bir hükümet sistemiyle mümkün olabileceğine inanıyoruz.

-İstihdama ve yatırımlara ivme kazandıracak büyük projelerin ancak bu millete hizmetkar olanlarla mümkün olabileceğine inanıyoruz.

-24 Haziran YENİ TÜRKİYESİNDE;12 Eylül,28 Şubat ve 27 Nisan gibi kendi iradesine pranga vuran,milletinin değerlerini ve inancını yine milletine karşı silah olarak kullanan post modern zihniyetlerin birdaha hayat bulmayacağına inanıyoruz.

-Bizim gibi görünen,bizim gibi yaşayan ancak ruhu,gönlü ve vicdanı bizden olmayan Hristiyanlığı ve Müslümanlığı sentezleyerek Hrislümanlığı icad edenlerin, efendilerinin ülkelerinde kilise kilise dolaşarak kendilerine verilecek bir sonraki görevlere hazırlandıklarını gördükçe Cumhur İttifakının ne denli önemli olduğuna inanıyoruz.

- 15 Temmuz gecesi dolunayı görüp kurda dönüşenlerin nasıl kendi insanlarının kanlarını döktüklerine ve etlerini parçaladıklarına şahit olduk.Devletinin emanet ettiği araçlarla savaşta düşmana dahi sergilenmeyecek bir ruh haliyle halkının kanını akıtanların cumhur ittifakında yaşama şansı bulmayacağına inanıyoruz.

-Son yıllarda;Şehir Hastaneleriyle, binlerce yeni derslikle ve adalet saraylarıyla sağlıkta,eğitimde ve adalette çağı yakalamış anlayışların ve yatırımların DEVAM etmesini istiyoruz.

- Sonuç olarak ÇORLU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI olan bizler,kökünü şanlı tarihinden ve kadim kültüründen alan Türkiye Cumhuriyeti Çınarının, yeni bir dünyanın şekillendiği günümüzde 24 Haziran Gecesi köklerinden aldığı güçle filizlenip boy vereceğine inanıyor ve bizler  Cumhur İttifakına destek vererek bir karınca misali bu ulvi davaya su taşıdığımızı kamuoyuyla paylaşmak istiyor ve diyoruz ki:Cumhur İttifakı,Milletin ve Ümmetin İtibarıdır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KERİM ATALAY 1.SIRA GİBİ ÇALIŞIYOR!Önceki Haber

KERİM ATALAY 1.SIRA GİBİ ÇALIŞIYOR!

Muharrem İnce; Seçilirsem 81 Milyon Vatandaşın Cumhurbaşkanı Olacağım!Sonraki Haber

Muharrem İnce; Seçilirsem 81 Milyon Vata...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar