282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

KAPAKLI ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİSİN TEMELİ ATILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAPAKLI ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİSİN TEMELİ ATILDI
Abone ol
Geniş hizmet yelpazesi ile toplumun tüm kesimlerine hitap eden proje ve çalışmaları hayata geçiren, il genelinde dev yatırımlarla kentimizi geleceğe taşıyan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve Kapaklı’da önemli bir eksikliği giderecek olan Kapaklı Çok Amaçlı Sosyal Tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kapaklı Çok Amaçlı Sosyal Tesisin temel atma töreninde açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Yüksel Özdal, tesis ile ilgili teknik detayları paylaştı.

PROJEDE TOPLAM İNŞAAT ALANI 1.640 METREKARE

Toplam inşaat alanı 1.640 metrekare olan Kapaklı Çok Amaçlı Sosyal Tesis 408 metrekare inşaat taban alanına sahip. Bodrum, zemin artı 2 normal kattan oluşacak ve sosyal hayata renk katacak olan Kapaklı Çok Amaçlı Salon projesinde Mescitler, İdari Ofis, Arşiv, Teknik Hacimler, Depo, Çok Amaçlı Salon, Atölyeler, Derslikler, Bilgisayar Odası, Kafeterya ve Muhtarlık birimi yer alıyor.

BAŞKAN ALBAYRAK: “ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİSİMİZ KAPAKLILI HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Törende bir konuşma yapan ve Çok Amaçlı Sosyal Tesisin Kapaklı’nın sosyal hayatına canlılık kazandıracağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde proje ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Her gün bir ilçemizde ya temel atıyoruz ya da açılış yapıyoruz. Tekirdağ için durmaksızın çalışıyoruz. Bu kapsamda, Kapaklı ilçemizde önemli bir açığı kapatacak ve vatandaşlarımızın sosyal hayatına canlılık getirecek olan Çok Amaçlı Sosyal Tesisin temelini atıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık 20 Milyon TL yatırım maliyetine sahip tesisimiz şimdiden Kapaklı’mıza hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Albayrak, Kapaklı İlçesi Kaymakamı Bayram Sağır ve diğer protokol üyeleri tarafından hep birlikte butona basılarak Kapaklı Çok Amaçlı Sosyal Tesisin temeli atıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de 720 kilo ‘damiana çayı’ ele geçirildiÖnceki Haber

Edirne’de 720 kilo ‘damiana çayı’ ele ge...

ÇORLU BELEDİYESİNDEN İŞÇİLERE YÜZDE 36 ZAM!Sonraki Haber

ÇORLU BELEDİYESİNDEN İŞÇİLERE YÜZDE 36 Z...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar