282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

TOPLU ULAŞIMDA 34 NOLU HAT KAPAKLI'YA KADAR UZATILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOPLU ULAŞIMDA 34 NOLU HAT KAPAKLI'YA KADAR UZATILDI
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Süleymanpaşa-Çerkezköy arasında faaliyet gösteren 34 numaralı toplu taşıma hattı 21 Ağustos tarihi itibariyle Kapaklı'ya kadar uzatıldı. Çerkezköy Atatürk Caddesi ile Kapaklı’da Pınar Bulvarı güzergâhından geçecek olan araçlar Kapaklı Otogarı’na gidecek ve bu yeni uygulama ile birlikte vatandaşlarımız Süleymanpaşa-Kapaklı arasında kesintisiz ulaşım sağlayabilecek. Vatandaşlarımız aracın güzergâh, ücret ve saat bilgisini tekulas.com.tr adresinden öğrenebilecektir.

Ulaşım alanında yenilikçi ve sürdürülebilir projelerle Tekirdağ’da ilkleri gerçekleştiren, çağın getirdiği teknolojik imkânları, insanların günlük hayatını kolaylaştıracak ve ulaşımda artı bir değer katacak şekilde hizmete yönlendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 34 no’lu hattın Kapaklı’ya kadar uzatılması ile birlikte bu güzergâhta önemli bir ihtiyacı daha karşıladı.

BAŞKAN ALBAYRAK: “VATANDAŞLARIMIZ 34 NO’LU HATTIMIZ İLE SÜLEYMANPAŞA-KAPAKLI ARASINDA KESİNTİSİZ ULAŞIM İMKÂNINA KAVUŞTU”

Yeni uygulama ile birlikte Süleymanpaşa-Kapaklı arasında ulaşımı kesintisiz hale getirdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi her alanda halkımıza en iyi hizmeti verme hedefini kendisine misyon olarak belirlemiştir. Ulaşım da bu konulardan bir tanesi. Süleymanpaşa-Çerkezköy arasında faaliyet gösteren 34 no’lu hattımızı Kapaklı’ya kadar uzattık. Bu sayede vatandaşlarımız Süleymanpaşa-Kapaklı arasında kesintisiz ulaşım imkânına kavuştular. Tekirdağ için gece gündüz çalışmaya, Tekirdağ’ı her alanda geleceğe taşıyacak yenilikçi projeler üretmeye ve halkımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde verme adına çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

34 no’lu hattın güzergâh bilgisi aşağıdaki gibidir:

Süleymanpaşa Yeni Otogar - Tekirdağ Şehir Hastanesi - Soğancılar Caddesi – Eski Otogar – Baykallar – Alkaya - Üniversite Kapısı - Araştırma Hastanesi – Beyazköy-Demirkaya (Yenice) - Çorlu Otogarı - Borsa Meydanı - Veliköy – Kızılpınar (Kahveler Durağı) - Çerkezköy Otogar - Çerkezköy Çarşı - Atatürk Caddesi – Pınar Bulvarı - Kapaklı Otogar.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ ÇANAKKALE'DEÖnceki Haber

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ...

Başkan Uzunlar yeni Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ü ziyaret ettiSonraki Haber

Başkan Uzunlar yeni Tekirdağ Valisi Rece...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar