282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Turnuvası Kadın Futbol Takımlarının Karşılaşması ile Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
29 Ekim Cumhuriyet Kupası Turnuvası Kadın Futbol Takımlarının Karşılaşması ile Başladı
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve bağımlılıkla mücadele kapsamında düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kadın Futbol Takımları Turnuvasının ilk karşılaması gerçekleştirildi.

"Spor Yapmak Sizi Özgürleştirir" sloganı ile düzenlenen turnuvanın ilk karşılaşması Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü ile Muratlı Aşağısevindikli Spor Kulübü arasında yapıldı. Karşılaşmanın başlama vuruşunu Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Sağlık İşleri Şube Müdür Vekili Dr. Gökhan Gözde yaptı.  Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nün 7-1 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kadın Futbol Takımları Turnuvasının düzenlenmesiyle, bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam temasına dikkat çekildi.

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kadın Futbol Takımları Turnuvası, 29 Ekim tarihinde Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü ile Kırklareli Kırklar Spor Kulübü ve Aşağısevindikli Spor Kulübü ile Kırklareli Kırklar Spor Kulübü arasında gerçekleştirilecek karşılaşmaların ardından sona erecek.

Trakya Bölgesinden Sporcular Katılıyor

29 Ekim Cumhuriyet Kupasına Trakya Bölgesi'nden 15-18 yaş grupları basketbol takımı ve 15-18 yaş grupları kadın futbol takımları katılacak. 25 Ekim'de Kadın Futbol Takımları Turnuvası ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası, 29 Ekim'deki Süleymanpaşa ilçesindeki İsmet İnönü Spor Salonunda yapılacak olan kupa töreni ile son bulacak.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Belediyesi’nden Vatandaşla Pozitif İletişim EğitimiÖnceki Haber

Büyükşehir Belediyesi’nden Vatandaşla Po...

DOĞUKAN DAĞ; PARTİ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYACAKSonraki Haber

DOĞUKAN DAĞ; PARTİ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar