282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ergene Velimeşespor İlk Devreyi 3 Puan İle Kapadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor İlk Devreyi 3 Puan İle Kapadı
Abone ol
TFF 2.Lig Kırmızı Grupta bulunan Ergene Velimeşespor hafta sonu karşılaşmış olduğu Piserro Kahramanmaraşspor takımını 4-0 gibi farklı skorla mağlup ederek ilk devrenin son maçını 3 puanla kapadı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta hafta sonu ilk devrenin son hafta müsabakaları oynandı. Tekirdağ’ın Ergene’nin gururu Ergene Velimeşespor devrenin son maçın da deplasmanda Piserro Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz zorlu Maraş deplasmında rakibini 4-0 mağlup ederek müsabakayı 3 puan ile tamamladı.

Ergene Velimeşespor’a galibiyeti getiren ilk gol henüz 23.saniyede 23 numaralı sırt forması ile Burhan Arman’dan geldi. Erken gelen gol ile rahatlayan Ergene Velimeşespor sağ kanattan Burhan Arman’ın geliştirdiği atakta 25.dakikada Baran Işık ile ikinci golü buldu. İlk devre bu skorla tamamlanırken müsabakanın ikinci yarısında da iyi oyununu devam ettiren Ergene Velimeşespor 59.dakikada Onat Kutay Kurt ile üçüncü golü buldu. Piserro Kahramanmaraşspor’a topla oynama fırsatı vermeyen Ergene Velimeşespor 90.dakikada Sergen Yakupçebioğlu ile dördüncü golü buldu ve müsabakadan 4-0 galip ayrıldı. Bu galibiyet ile puanını 24’e yükselten Ergene Velimeşespor ligde de 9.sıraya çıktı.

Ergene Velimeşespor İlk Devre Başarılı Bir İstatistik Sergiledi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 2019-2020 sezonunun ilk devresinde başarılı bir istatistik sergileyen Ergene Velimeşespor ilk devrede oynamış olduğu 16 maç sonunda 7 mağlubiyet, 7 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 24 puanla devreyi 9.sırada tamamladı. Ligde attığı 29 gol ile en çok gol atan takımlar listesinde 3.sırada yer aldı. Ergene Velimeşespor ligde kazandığı 24 puanın 16’sını kendi sahasında topladı. Ligde 9.sırada yer alan mavi beyazlılar Play Off hattı arasında 6 puan küme düşme hattı takımları ile de arasında 10 puan fark bulunuyor.

En Golcü Kaptan Fatih Dilek

Ergene Velimeşespor takımında ilk devrede en golcü isim olarak kaptan Fatih Dilek öne çıktı. 16 lig müsabakasında başarılı kaptan rakip filelere 8 gol atarken onu sırasıyla 4 gol ile Onat Kutay Kurt, 3 golle Sinan Uzun, Sergen Yakupçebioğlu, Mustafa Öztürk ve 2 golle Baran Işık takip etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Saray'da 5 Milyon 648 Bin TL'lik Yatırımla 124 Bin Metrekare Yol YapıldıÖnceki Haber

Saray'da 5 Milyon 648 Bin TL'lik Yatırım...

Pijamalı Adamlar Atatürk Evi İçin Sahne AldıSonraki Haber

Pijamalı Adamlar Atatürk Evi İçin Sahne...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar