282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.3642
EURO34.7125
ALTIN2392.2

ÇORLUSPOR 1947’DE KÜME DÜŞME TEHLİKESİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇORLUSPOR 1947’DE KÜME DÜŞME TEHLİKESİ
Abone ol
Bölgesel Amatör Lig 11’inci gurup da yer alan Çorluspor 1947 de küme düşme tehklikesi baş gösterdi. Hafta sonu yapılan açık öğretim sınavları nedeni ile 16 Nisan Salı günü oynanan Çorluspor 1947 Modafenspor arasındaki mücadelede gülen taraf Modafenspor oldu. Konuk ekibin 2-0 kazandığı maçın ardından, lider Edirne Belediye sporun Kartal deplasmanında 3-1 yenilmesinden sonra ligin bitimine bir hafta kala Modafen spor liderliğe yükseldi.

Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup 25. Hafta mücadelesinde temsilcimiz Çorluspor 1947, Çorlu General Basri Saran Stadı’nda İstanbul temsilcisi Modafenspor’u konuk etti. Hem temsilcimiz, hem de Modafenspor için büyük önem taşıyan müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarının 49. dakikasında gelişen Modafenspor atağında Gökhan, takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra çabuk toparlanan temsilcimiz, maçı kazanmak ve oyuna ortak olmak için tüm kozlarını sonuna kadar kullandı. Rakip kalede son bölümlerde gol arayan temsilcimiz, uzatma dakikalarında Kormishin’in golüne engel olamayarak sahadan puansız ayrıldı. Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan Modafensporlu oyuncular, Edirnespor’un Kartalspor’a 3-1 yenilmesi ile son haftaya lider girerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı. Maçtan sonra galibiyeti kutlayan Modafen Spor lu futbolcular ve teknik heyet bir süre saha da Edirne Belediye spor ve Kartal spor maçının sonucunu bekledi. Edirne Belediye spor ise son Üç haftaya Beş puan lider olarak girmesine rağmen bu avantajını kullanamadı.

ÇERKEZKÖY KAZANIRSA ÇORLU DÜŞECEK

25 Hafta mücadelesinde Tekirdağspor, Bigaspor ile 1-1 berabere kalarak BAL’da kalmayı garantiledi. Çerkezköy 1911 Doğanspor da sahasında Lüleburgaz İstasyonspor’u 8-0 yenmeyi başararak Çorluspor 1947 ile arasındaki puan farkını bire düşürdü. Gelecek hafta İstanbul takımlarını büyük ölçüde ilgilendiren ve hangi takımın kalıp düşeceğini belirleyecek müsabakaların oynanacağı grupta temsilcimiz Yeşilköyspor’a konuk olacak. Temsilcimiz bu maçtan puan ya da puanlar aldığı takdirde Süper Amatör Ligi Şampiyonu Çorlu Kültürspor ile play off müsabakası oynayacak. Çerkezköy 1911 Doğanspor da play off müsabakası oynamayı garantileyen Çanakkale Dardanel ile karşılaşacak.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI KİMLER OLDUÖnceki Haber

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILAR...

Köy Enstitüleri Kuruluş Yıldönümünde Tekirdağ’da AnıldıSonraki Haber

Köy Enstitüleri Kuruluş Yıldönümünde Tek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar